Evia - Edipsos

Pure rust

Genieten van het meest mineraalrijke thermale water

Door Henriette Bokslag, www.travelaroundwithme.com

Evia Griekenland
Het op één na grootste eiland van Griekenland, Evia is nog relatief onbekend. Zonde want het is een prachtbestemming dat enorm veel te bieden heeft. Al moet ik zeggen dat een aantal inwoners van Evia het helemaal niet zo erg vinden dat bijna niemand Evia kent. 
Evia

Als je naar Evia gaat is het weer tijd om wat woorden en zinnen te oefenen en je vertaalgids in te pakken want er zijn maar weinig mensen op het eiland die Engels spreken. Maar is dat niet juist wat reizen soms zo leuk maakt? Wat mij betreft is Evia een eiland voor iedereen, behalve als je op zoek bent naar veel vertier.
Evia

Tijdens een rondreis zal je merken hoe enorm afwisselend het landschap op Evia is. Evia wordt verdeeld in Noord-, Centraal- en Zuid-Evia en elk gebied heeft zijn eigen karakter. Evia is een ideaal eiland om met een huurauto te ontdekken. De wegen zijn goed en duidelijk en je kan zowel vanaf het vasteland via een brug naar de overkant rijden als kiezen voor een bootovertocht. Vergis je niet in de afstanden als je een rondreis aan het plannen bent want op sommige wegen mag je en kan je ook niet harder dan 50 kilometer per uur rijden. Dat betekent dat je over een afstand van rond de 230 kilometer zo maar 5 uur kan doen. 
agioi Apostoli
Lees en bekijk ook:
1.    https://www.travelaroundwithme.com/bezienswaardigheden-op-eiland-evia-griekenland
2.    https://www.travelaroundwithme.com/mooiste-stranden-van-evia-griekenland
3.    https://www.youtube.com/watch?v=1nxKeB_qC-Y 

Evia